Foto: Genrefoto

Bryan Rice skal få gang i Silkeborg

Bryan Rice kommer til Silkeborg til juli. Det sker i forbindelse med arrangement-konceptet Gang i Danmark, som KonceptAarhus står for.

Tanken med Gang i Danmark er at styrke handelslivet i mindre byer rundt om i landet.

- Butikker konkurrerer med netbutikker og megacentre,  og vi kan se, at der er et behov for at gøre handelslivet mere interessant udover de ting, man kan købe. Hvis nu man kan lave noget underholdning, som økonomisk kan lade sig gøre for de mindre lokale handelsområder, så kan det give folk lyst, siger projektleder hos KonceptAarhus Rasmus Fabian.

Folkene bag Gang i Danmark har lavet en scenelastbil, der er nem at gøre klar og pakke sammen igen, hvilket betyder, at Bryan kan besøge flere byer i løbet af samme dag. På den måde skal hver by ikke selv booke en kunstner for mange penge, men kan i stedet dele udgifter ud sammen med hjælp fra koncept Aarhus.

48 byer herunder Silkeborg har sagt ja til en abonnementsaftale, hvor forskellige kunstnere spiller i byen hver tredje lørdag.

Lørdag den 30. juli kan du opleve Bryan Rice et sted i Midtbyen, men allerede på lørdag kan du opleve Fede Finn & Funny Boyz. Se hele programmet her.