Galleri: Sejs Skole lukket af asbest

Sejs Skole måtte lukke alle ude i dag, på grund af at sikkerhedsforanstaltningerne, der skulle sikre en god håndtering af asbest, ikke blev fulgt ordentligt. Derfor skulle skolen tjekkes fra top til bund, og alle elever og lærere skulle blive udenfor, og have en lidt anderledes skoledag.

For mange af eleverne stod den på leg. De største klasser var blevet placeret på sportspladsen, hvor flere af drengene hurtigt snuppede en fodbold og gav sig til at spille. Resten af eleverne sad i grupper rundt omkring på græsplænen, hvor lærerne også sad og nød solskinnet og holdt øje med de unge mennesker.

Dog var nogle af 9. klassernes elever lidt presset over, at dagen måtte struktureres anderledes, fordi deres eksamener er på trapperne.

1. og 2. klasserne var taget ned til De Små Fisk, hvor lærerne lod dem hygge sig, uden nogle forventninger. Nogle børn legede med grankogler i skovområdet, andre spillede fodbold og en lille gruppe piger lærte at flette blomsterkranse.

Skolen havde ikke haft mulighed for at tilbyde solcreme til eleverne, men solens stråler gik ikke ud over nogen børn. Vandhanerne, der både var til rådighed på skolen og på pladsen De Små Fisk, blev til gengæld brugt jævnligt.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="13199" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1463056561505"]