Falsk boligudlejer vil snyde boligsøgende

Hvis du søger bolig i Silkeborg eller andre steder via BoligPortal.dk skal du passe på, hvis du bliver kontaktet på mail eller mobil fra en udenlandsk udlejer.

Flere har i øjeblikket oplevet at få en mail på engelsk, hvor personen fortæller, at vedkommende allerede har aftalt med BoligPortal, at betalingen skal gå i gennem en anden hjemmeside ”Transpact.com”, hvorefter nøglerne til lejligheden vil blive sendt til lejeren.

Senest i formiddag, hvor en pige søgte lejlighed i Sydbyen og modtog en mail fra den udenlandske udlejer, som påstod at have en lejlighed til hendes behov.

Dog kunne lidt research afsløre, at vedkommende ikke ejer nogle af de steder, han foreslog.

BoligPortal fortæller på deres Facebook-side, at de rigtig nok har oplevet en bedrager, der har forsøgt at kontakte deres brugere.

Boligsiden anbefaler folk at sende en eventuel korrespondance til dem, så de kan prøve at komme dette problem til livs. BoligPortal skriver i en besked til et af de mange opslag på deres Facebookside:

- Vedkommende har intet at gøre med de annoncer, der er på BoligPortal, hvilket gør at du med ro i sindet kan kontakte alle udlejerne bag annoncerne direkte via vores hjemmeside.

Vær dog ekstra opmærksom, når du leder efter bolig i disse dage, hvis du modtager beskeder, som ikke virker helt legitime.