Foto: Silkeborg Data

155 arbejdspladser rykker til Aarhus

Silkeborg Data vil trods navnet fremover ligge i Aarhus. Virksomheden flytter til EG's Aarhus-kontor.

Flytningen betyder, at 155 medarbejdere, der i dag arbejder på Kastaniehøjvej i Silkeborg, fremover skal møde på arbejde i Aarhus Nord.

- Flytningen er en logisk konsekvens af, at EG sidste år købte Silkeborg Data. Ved at samle vores aktiviteter får vi skabt et moderne kraftcenter i Jyllands hovedstad, hvorfra vi kan betjene vores kunder nemmere og med færre omkostninger, forklarer CEO i Silkeborg Data, Johnny Iversen.

Den tidligere Jyske Bank-ejede virksomhed blev sidste år solgt til Herning-virksomheden EG, der leverer digitale løsninger til en lang række kommuner og fire regioner.

- I Aarhus bliver vi samlet set mange flere kolleger samme sted, og på den måde kan vi hele tiden sammensætte de mest optimale teams med de bedst mulige vilkår til en opgave. Samtidig giver den nye placering os bedre muligheder for at fastholde og tiltrække unge it-talenter, så vi hele tiden er på forkant med den nyeste viden om de tekniske muligheder, siger Johnny Iversen.

Flytningen vil ske inden udgangen af året.

EG vil efter flytningen have 12 kontorer i Danmark. Selskabet har også kontorer i Norge og Sverige.