Bryrup Camping fokuserer på aktiv ferie

Bryrup Camping vil gerne gøre det lettere for gæsterne at komme i gang med en aktiv ferie. En nye idé-café med et kæmpe vægkort skal inspirere.

Hele campingpladsen har været gennem en større rokade for at få plads til idé-caféen. Den gamle reception og butik er lukket, og så er det hele samlet under samme tag.

- Nu kan vi give vores gæster en mere komplet oplevelse, når de ønsker at være aktive på deres ferie. Den nye aktiv idé-café skal netop være omdrejningspunktet for det. Her kan de finde inspiration, få en snak om mulighederne eller måske selv finde lysten til at udforske området, siger Carsten Andersen, der ejer Bryrup Camping & Resort sammen med sin kone Mette.

I caféen kan campisterne blandt andet få personlig service, finde brochurer eller kigge på et 18 kvadratmeter stort luftfoto over Søhøjlandet.

Fotografiet har en detaljegrad, så gæsterne kan planlægge alternative ruter, finde nye områder, som skal udforskes eller lokalisere ukendte søer til badning, kano og kajak.

- Det har hele tiden været vores tanke at skabe noget unikt, og give gæsterne en fed og anderledes oplevelse, når de træder ind af døren. Vores gæster skal føle sig inspireret – og gerne motiveret, siger Carsten Andersen.

Aktiv campingferie har været en fast del af Bryrup Camping & Resorts identitet siden 2012.