Mange elever så på, da de første runder af hækkeløb gik i gang (Foto: Margrethe Løkkegaard)

Galleri: Skole-atletik i strålende sol

I dag deltog 620 elever fra ni forskellige skoler i Silkeborg i Skole-OL. Det var et arrangement, som Silkeborg Atletikklub 1977 arrangerede, og hvor skolerne kunne melde sig til efter først til mølle-princippet.

- Formålet med arrangementet er, at vi udbreder viden om atletik. Der er flere gode ting ved det, blandt andet er det den gode blanding mellem at konkurrere individuelt, mens man samtidig er en del af et sammenhold i en klub, fortæller tovholder Philip Dahl, der sammen med 30 unge og voksne fra atletikklubben bruger sin frivillige tid på at afholde skole-OL.

Eleverne, som gik i 4.- 6. klasse, skulle igennem klassiske atletik-discipliner som sprint, 400 meter løb, længdespring, hyler-kast, 60 meter hæk og stafet.

- Jeg synes, det er fedt, at de arrangerer skole-OL, fordi så kommer vi ud af klassen og laver noget med hele klassen og dyster mod andre skoler. Så slipper vi for at sidde indenfor i varme og dovne sig, siger en af eleverne fra 6. årgang, Nikolaj Klostergaard.

Nedenfor kan du se billeder fra en dag, hvor vejret heldigvis viste sig fra den gode side.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="13319" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1463579775249"]