Illustration: Årstiderne Arkitekter

Stadion-grund solgt til boligbyggeri

Det nye stadion skal stå klar i foråret 2017. Nogenlunde samtidig begynder byggeriet af boliger på den gamle stadiongrund.

9500 kvadratmeter af stadiongrunden blev i januar sat til salg med en mindstepris på 12,9 millioner kroner. Nu er salget faldet på plads med en pris på 13,1 millioner kroner.

Køber er PLH Holding ApS og Henning Mortensen Holding A/S.

Det er visionen, at der skal opføres 32 boliger i dobbelt- og rækkehuse. Husene får et samlet areal på cirka 4300 kvadratmeter.

- Det er et meget spændende byggeri, som på samme tid passer rigtig fint ind i kvarteret og tilfører det noget helt nyt. Det vil løfte det nye boligområde, som vi får plads til ved at bygge nyt stadion på Søholt, og det harmonerer med vores intention om byudvikling med attraktive boliger og grønne arealer, siger borgmester i Silkeborg Kommune Steen Vindum (V).

Projektet kaldes for Thorshave og byggeriet forventes at gå i gang i foråret 2017. Der er endnu ikke lavet en lokalplan for området.

En anden del af stadiongrunden er til salg lige i øjeblikket. Den er på 13.340 kvadratmeter og har en mindstepris på 24 millioner kroner.

Det er grunden til tæt-lav-boliger, der er solgt i denne omgang:
stadiongrund