Kjellerups handelsliv skal styrkes

Nyt projekt med navnet Lille by – store muligheder skal styrke Kjellerups handelsliv, så det ikke dør ud, men stadig kan tiltrække kunder i fremtiden.

Det skal ske blandt andet ved at lave en fælles strategi for butikkernes udvikling i byen. Derudover gennemføres forskellige konkrete tiltag indenfor butiksindretning, forretningsudvikling, service og digital markedsføring.

Konkurrencen mellem butikker og byer er knivskarp, og derfor mener borgmester Steen Vindum (V), at projektet er nødvendigt.

- Kun byer, der gør noget aktivt og bliver ved med at forny sig vil overleve som handelsbyer på sigt. Det kræver, at butikker i Kjellerup står sammen om en fælles retning og viser modet til at gøre noget nyt og noget mere end deres konkurrenter, siger borgmesteren.

Projektet er et samarbejde mellem Kjellerup Handel og Erhverv og Silkeborg Kommune, hvor sidstnævnte finansierer første fase af projektet.