Foto: Margrethe Løkkegaard

Galleri: Elever fejrede sidste skoledag

Hvis du i midtbyen har set en masse unge mennesker i kostumer, så er det fordi 9. og 10. klasserne i kommunen fejrer deres sidste skoledag.

Dagen startede i skolen, og derefter havde kommunens SSP-medarbejdere arrangeret en fest for samtlige elever i Lunden.

Mange af eleverne havde være kreative med deres udklædning, da de ankom mellem klokken 14 og 15.

SSP-medarbejderne havde booket DJ og livebandet The DJ Killers, der spillede covernumre af sange fra Bomfunk MC's Freestyler til Shaka Loveless' Tomgang. Mange af de festglade deltagere hoppede og dansede til de mange hits, som DJ'en og bandet spillede.

Festen i Lunden kan ses som en hyggelig og solrig opvarmning til festlighederne, der fortsætter til tre forskellige fester i byen.

I galleriet nedenfor kan du se billeder fra arrangementet i Lunden, hvor der var inviteret omkring 2000 9. og 10. klasses elever.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="13575" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1464280873096"]