Motorcyklist tog flugten fra færdselsuheld

En motorcyklist pressede i går en bil ud i rabatten, fordi hans hasarderede overhaling var ved at ende galt. Bagefter stak han af fra ulykkesstedet. Politiet vil gerne have fat i føreren.

26-årige Sidsel Haurum Johannesen kom ved 15-tiden kørende i bil på Sepstrupvej fra Them mod Asklev, da motorcyklen begyndte at overhale hende for fuldt optrukne linjer med høj hastighed.

Netop som motorcyklen var ud for hendes bil, kom en modkørende lastbil rundt i en kurve.

For at undgå et frontalt sammenstød, bremsede motorcyklisten for fuld kraft og slog mod højre, hvor han røg lige ind i siden på Sidsel Johannesens bil. Den 26-årige kvinde blev derfor presset ud i rabatten.

- Hvis ikke jeg var trukket ud i rabatten, så var han blevet ramt, siger Sidsel Johannesen.

Hendes bil blev skrammet hele vejen hen ad venstre side, men et sammenstød med lastbilen blev undgået for motorcyklistens vedkommende.

Fanget på kamera
- Motorcyklisten holder balancen, og så stikker han af, siger Morten Kjær Andersen fra politiet i Silkeborg.

Den modkørende lastbil havde et videokamera i forruden, der fangede episoden forfra, så motorcyklen er identificeret som enten en bordeaux-farvet Harley Davidson eller en Yamaha Dragstar 1100 Classic. Nummerpladen kunne ikke ses på optagelserne.

Føreren var iført en sort læderjakke med orange skrift på ryggen. Han havde formentlig en sort hjelm med sort visir og hvidt, rundt logo bagpå.

- Ham vil vi gerne have fat i, hvis nogen ved, hvem han er eller kender til en motorcykel med skader på højre side, siger Morten Kjær Andersen.

Sidsel Haurum Johannesen er fortrøstningsfuld i forhold til at finde motorcyklisten.

- Min mavefornemmelse er god. Der er lavet et Facebook-opslag, som er delt 150 gange, og jeg kender flere i MC-kredse, som også er optimistiske, siger hun.

Hvis du kan hjælpe Sidsel og politiet, kan du få fat i politiet på telefon 114.

(Opdateret kl. 11.07 med nye oplysninger om motorcyklens mærke. Personale i Bike-shoppen i Viborg mener, at der er tale om en Harley Davidson.)