Foto: Margrethe Løkkegaard

Galleri: Øl, løb og afsted!

De sidste stafetdeltagere er nu ved at være i mål nu til den årlige ølstafet-tradition rundt om Almindsø.

De første dukkede allerede op før klokken 16, og jo tættere klokken blev på 18, jo mere stimlede de sammen ved startlinjen.

Klokken 18.16 gik starten, hvorefter de første rækker spænede frem for at komme godt af sted.

Nogle var dedikerede og ikke førstegangsløbere, og for andre var det første gang, og uanset taktik hyggede samtlige deltagere sig. Nogle bundede en øl og tog derefter kassen og løb et stykke, for dernæst at gøre det samme, andre valgte at tage et par stykker, mens de gik de 4,2 kilometer i smuk skov.

Ruten var lang og hård, og det var ikke alle, der kunne holde de drukkede øl inde - hverken frivilligt eller ufrivilligt. Men løberne tog det i stiv arm og fortsatte.

Kun få måtte give op på grund af skader.

En rekordstor tilslutning med mere end 2500 mennesker tog ølkassen i hænderne og kom i mål efter at have bundet alle 30 øl i alle kasserne.

Nedenfor kan du se billederne fra før  og under løbet.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="13644" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1464371955745"]