15-årig udsat for voldtægtsforsøg

En 15-årig pige har anmeldt til politiet, at hun natten til søndag blev udsat for et voldtægtsforsøg på Åhavevej i Silkeborg.

- Klokken 02.00 natten til søndag gik pigen alene på Åhavevej, da hun lægger mærke til, at hun bliver forfulgt af to mænd. På et tidspunkt bliver hun overfaldet med et halsgreb bagfra og trukket ind i en have, forklarer Lis Borup fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Pigen ved, at overfaldet skete på Åhavevej, men er i tvivl om, hvorvidt det var tæt ved Adler Lunds Gade eller ved Ågade.

- De to mænd piller ved hendes tøj, men det lykkedes pigen at skubbe dem væk og slippe væk fra stedet, oplyser Lis Borup, der gerne vil høre fra folk, der eventuelt har set noget i området natten til søndag.

Konkret efterlyses de to gerningsmænd, der begge beskrives som danske af udseende og med kort hår. De er 20 til 30 år gamle og har begge en almindelig kropsbygning. De talte dansk under voldtægtsforsøget. Den ene havde lyst/leverpostej-farvet hår og var iført en grå Nike T-shirt på, den anden var iført en lys T-shirt og havde meget mørkt/sort hår.

Ved du noget, så ring til politiet og fortæl om det på 114.

(opdateret 08.26)

(opdateret 1. juni kl. 08.16 med nye oplysninger om signalement)