Tine Skovmøller fra Børnecancerfonden er meget glad for, at så mange vil være med til et arrangement som dette, hvor pengene går til et godt formål (foto: Margrethe Løkkegaard)

Sportsbiltur giver mening for kræftramte

Sportsvognene fræser forbi på banen på FDM Jyllandsringen. Flere bilister har sat deres bil til rådighed for at give børn med kræft og deres familier en eksklusiv oplevelse denne tirsdag eftermiddag til en lukket udgave af Sportscar Event.

- Dette arrangement giver mening for børnene. Det er kedeligt at være indlagt, det er mange måneder og hårde behandlinger, børnene kommer igennem, og der sker ikke ret meget på den afdeling, børnene er på. Det, at de kan komme herud og få nogle minder som de kan snakke med deres forældre og søskende om, betyder rigtig meget for dem, fortæller Tine Skovmøller, der er kommunikations- og pressemedarbejder hos Børnecancerfonden.

Den åbne udgave er på lørdag, hvor alle kan komme og få en tur i en Lamborghini eller Ferrari eller en helt tredje bil. Arrangementet er formet i samarbejde mellem flere aktører, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden.

- Det betyder rigtig meget, at folk har lyst til at bruge tid og penge på et arrangement som dette hvert år, siger Tine.

75 % af pengene går til forskningen i børnecancer, og der er flere måder, du kan støtte Børnecancerfonden – som du kan læse på deres hjemmeside.