Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF vil forstærke målmands-posten

En af de forstærkninger, Silkeborg IF vil forsøge at få, inden næste sæson i Superligaen går i gang, bliver på målmandsposten, det skriver mja.dk.

Holdets hidtidige reservekeeper, Nicolai Flø, får ikke forlænget kontrakten, og der skal findes en afløser, der kan udfordre førstemålmand Thomas Nørgaard.

Sportschef Jesper Stüker siger til mja.dk, at man overvejer at hente en målmand som er klar til at spille Superliga, og som kan supplere Thomas Nørgaard, og som kan og vil tage kampen op med Nørgaard om pladsen mellem stængerne.

Thomas Nørgaard selv kom til klubben som reservemålmand, men fik efterhånden kæmpet sig til pladsen som førstemålmand, og Jesper Stüker er overbevist om, at Thomas Nørgaard igen er klar til sådan en duel med en ny reservekeeper.