Hav en familiedag til motorvejsåbningen

Før snoren til den nye motorvej bliver klippet om eftermiddagen den 11. september, vil familien kunne have en hyggelig dag med sjove aktiviteter.

Ved Vejdirektoratets kontor nær Nørreskov Bakke vil der ligge en festplads fra om formiddagen, hvor forskellige aktiviteter vil løbe af stablen.

Aktiviteterne vil foregå fra 10 til 15 holdet bag dagen har sørget for aktiviteter for hele familien.

- Vi har lavet et program, hvor der er noget for alle - nok med et ekstra fokus på børnene. Vi vil gerne gøre vores åbningsfest til en hyggelig og afslappet fejring, hvor alle får en god dag, fortæller projektleder Mike Boesen.

En af aktiviteterne vil være forestillingen VEJEN, som vil indeholde nogle af de maskiner, der er blevet brugt til opførelsen af motorvejen.

Blandt andet vil Cirkus Gustav stå for en masse sjove aktiviteter for børn, hvor man blandt andet kan lære at jonglere, man kan tegne køretøjer gennem tiden og man kan sammen med duoen Spilopper i hatten synge, danse og lave fagter.

Derudover vil et børnekor på 15-20 børn fra Th. Langs Skole optræde og man kan nyde musikalske toner fra koret Swing Singers.

Det mere specifikke program med tidspunkter for aktiviteterne offentliggør Vejdirektoratet til august.