Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

JYSK forlænger BSV-sponsorat

JYSK forlænger sin sponsoraftale med Bjerringbro-Silkeborg, så den gælder til udgangen af sæsonen 2017/2018.

Forlængelsen af sponsoratet kommer efter, at holdet vandt DM-guld i den seneste sæson.

Den beslutning er direktør for Bjerringbro-Silkeborg, Jesper Schou, glad for.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med JYSK i denne sæson. Det glæder os, at JYSK kan se værdien i at fortsætte og udvide samarbejdet med os, så de fremover også vil blive eksponeret på trøjerne i Champions-League, siger Jesper Schou.

Forlængelsen af sponsoratet betyder, at spillerne også vil have JYSK-logoet på deres spillertrøjer på hjemmebanen i JYSK Arena i Silkeborg, i andre haller i Danmark og udlandet, når holdet skal spille i Champions League.