KIF vil vise sig frem til opvisningskamp

Når Kjellerup IF skal spille en opvisningskamp mod Silkeborg IF i Them i eftermiddag, håber KIFs træner, at holdet kan vise sig lidt frem. Det skriver mja.dk

- Jeg vil jo gerne, at de gutter her får lov til at vise sig frem og dem, vi gerne vil vise os frem over for, er dem, vi skal møde i dag, siger Kjellerups træner Claus Therkildsen.

KIF-træneren forventer, at holdet spiller som de plejer, men at de skal have kampen mod AGF i baghovedet, så de ikke slutter før sommerferien med en dårlig start. Kampen mod AGF i september endte nemlig med 8-1.

- Jeg synes, det er en oplagt mulighed for vore spillere for at vise flaget, og så har det været god motivation til lige at få trænet færdig inden sommerferien, siger træneren Claus Therkildsen til mja.dk.