Alle fotos er taget af Stella Vogelius.

Ekstra plads på camp for trængte familier

Sommercampen for trængte børnefamilier, Rainbow Cloud, som vil blive afholdt i løbet af uge 30 i Linå, har fået plads til et par ekstra familier.

Familierne vil blandt andet kunne køre på en Harley-motorcykel, opleve bunkermuseet i Silkeborg og kunne lege med trampolin. Campen har indianer-tema, så der bliver mulighed for at sove i tipi, høre indianerhistorier og med bue og pil, men der vil også være frihed til at lave lidt af hvert.

Maden vil blive lavet af frivillige over bål står frivillige for.

Arrangementet, der foregår ved arrangøren Stella Vogelius' eget hus ved Linå, er for enlige forældre med børn, som ikke har så mange penge til at komme af sted på ferie, men gerne vil give deres børn sjove oplevelser og socialt samvær til trods.

- Campen er vigtig, ikke alene for at komme lidt hjemme fra, men også for at kunne koble helt fra. For hvor kan man ellers det? Her er der ingen økonomiske spekulationer, man er sammen med andre, der har det på præcis samme måde, rent økonomisk, så følelsen af at føle sig udenfor eller mindre værd end andre, eksisterer ikke på campen, siger Stella Vogelius, da hun bliver spurgt ind til vigtigheden af campen.

Der er plads til enten to familier á en far/mor med et barn eller én far/mor med tre børn. For at komme med skal der betales et depositum på 500 kroner for, at tilmeldingen gælder. Læs mere om arrangementet på arrangementets facebookside.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="14566" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1467705570412"]