Foto: Esben Stenfeldt

Mange tyverier i weekenden

En mand i sit hus på Vidarsvej vågnede fredag morgen og opdagede, at han havde haft tyve-besøg, mens han havde ligget og sovet.

Manden havde ikke låst sin bryggersdør, og det var her, tyven kom ind i huset. Gerningsmanden stjal en Lenovo-bærbar. Derudover havde tyven lagt en del tøj i en bunke. Hvad tanken havde været med det, ved politiet ikke.

En anden tyv kom ind en ulåst Volkswagen Caravelle på Viborgvej natten mellem torsdag og fredag. Her lå en brun læderpung med diverse kort og kontanter, et kamera, en Garmin-GPS, sengetøj og et håndklæde, og alle disse ting tog tyven med sig.

På Nylandsvej snuppede en tredje tyv mellem torsdag og lørdag en trailer, der sad fast på en bil. I traileren, der har registreringsnummeret UB 32 93, lå der belægningssten – og dem fik tyven altså også fat i.

Til sidst fandt en fjerde person reservenøglen til en garage i Gjessøparken. Tyven låste sig ind og fik en del værktøj med sig. Det skete mellem fredag og søndag.