Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF 0-0 OB

Silkeborg IFs kamp mod OB til superliga-premieren på TREFOR Park i fredags endte 0-0. Dermed fik SIF kæmpet sig til point.

Det var en intens og hård kamp mod OB, og selvom OB havde bolden mest kampen igennem, lykkedes det SIF at holde skansen.

Dog skulle der lidt spil til i starten, før silkeborgenserne kom op i gear. Første chance tilfaldt dog SIF, da Robert Skov kom godt igennem i feltet og fra baglinjen spillede en flad bold ind foran mål, hvor Davit Skhirtladze kom en anelse for sent og på sin vej lavede frispark. OB fik også en chance i første halvvej, men den brændte de – heldigvis for Silkeborg-holdet.

I anden halvvej blev SIF presset langt tilbage på banen, og det gav flere farlige situationer i SIF-feltet uden at det dog kom til åbne tilbud for OB. Anders K. Jacobsen var tæt på efter at kampen havde rundet 60 minutter. Han snoede sig igennem SIF-forsvaret og fyrede af fra tæt hold, men med en fremragende refleks fik Thomas Nørgaard reddet. Det var kampen indtil da største chance.

Selv med udskiftninger hos både SIF og OB hen mod slutningen af kampen, slap der ingen mål i gennem, og kampen endte 0-0.