Foto: Margrethe Løkkegaard

SIFs cheftræner tilfreds med premierespil

Selvom OB ifølge SIFs cheftræner Peter Sørensen var tættest på sejren i fredagens kamp mod Odense, så var der ikke meget tvivl at finde i trænerens svar, da der blev spurgt til, om han var tilfreds med fredagens spil.

- Ja, det er jeg. Skulle kampen have haft en vinder, så må jeg tilstå, at OB var tættest på, men vi forsvarer os godt og formår også at skabe chancer, lød det fra SIFs cheftræner, der var glad for pointet.

Peter Sørensen vidste godt, at kampen ville blive udfordrede, og synes altså, at holdet klarede forsvaret tilfredsstillende mod OB, der er dygtige på angriber-siden.

- Mod en sådan modstander som OB, spiller vi en god forsvarskamp, og vi formår også at skabe chancer undervejs, sagde Peter Sørensen afsluttende.