Foto: Margrethe Løkkegaard

SIFs Robert Skov skal til OL

Den 20-årige SIF-spiller Robert Skov er blevet udtaget til det danske OL-landshold, der næste måned spiller i Rio de Janeiro.

Og Skov er glad for, at SIF vil give ham muligheden for at komme med. Klubben er lige som alle de andre fodboldklubber i Danmark ikke forpligtet til at frigive en spiller til OL. Han siger til mja.dk.

- Jeg er rigtig glad for, at SIF gav mig lov til at være til rådighed for Ol-landsholdet. Jeg er meget taknemlig for, at klubben vil lade mig gå. Det er stort af klubben, siger Robert Skov.

Truppen tæller syv udlandsproffer, en debutant og et flertal af spillere, der har spillet med på U21-landsholdet de seneste par år. Hele 13 af spillerne var i juni med på OL-forberedelsestur i Korea, hvor Danmark vandt miniturneringen over OL-nationer som Honduras, Nigeria og Sydkorea.

Han er dermed en af de 22 spillere, der skal give den gas i Rio de Janeiro om lidt over to uger.

OL-landsholdet kommer til at ud som følger:

Målmænd: Jeppe Højbjerg (Esbjerg), Lukas Fernandes (Sønderjyske).

Forsvar: Andreas Maxsø (FC Nordsjælland), Eddi Gomes (Henan Jianye), Kasper Larsen (Groningen), Mikkel Desler (OB), Jakob Blåbjerg (AaB), Pascal Gregor (FC Nordsjælland).

Midtbane: Casper Nielsen (Esbjerg), Jens Jønsson (AGF), Frederik Børsting (AaB), Robert Skov (Silkeborg), Lasse Vigen Christensen (Fulham).

Angreb: Uffe Bech (Hannover 96), Emil Larsen (Lyngby), Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Nicolai Brock-Madsen (Birmingham), Lasse Vibe (Brentford).

Reserver: Thomas Hagelskjær (AGF), Nicolai Poulsen (Randers), Jacob Barrett Laursen (OB) og Asger Sørensen (Red Bull Salzburg).