Foto: Rigspolitiet

Flere varebiler ramt af udstyrstyveri

Endnu fire varebiler har fået stjålet udstyr til en værdi af minimum 58.000 i alt. Politiet mener, at det er samme gerningsmænd som stjal fra de to varebiler, vi berettede om i går.

Den første varebil stod uaflåst på Øster Bordingvej, og her kom nogle tyve forbi i tidsrummet mellem tirsdag klokken 6.45 og 16.50 om eftermiddagen.

Tyvene fik fat i en slibemaskine af mærket Wolff Samba, en skruemaskine og en multicutter til en værdi af 18.000 kroner.

På Flensborgvej fik den næste varebil knust en trekantsrude ved førersiden mellem mandag klokken 21 og tirsdag 5.45. Tyven stjal en Eibenstock betonsliber, en laser og en DeWalt boremaskine.

Det tredje offer stod på Funder Bakke. Her kom tyven af sted med elværktøj til en værdi af hele 40.000 kroner, herunder to lasere, to slagboremaskiner, to boremaskiner og save af forskellige art. Tyven kom ind ved at bryde bagdøren op til bilen.

Den sidste varebil stod på Herman Bangs Vej. Den havde også fået knust en siderude og fik stjålet en del elværktøj også.

Eftersom det er samme type biler og sammen fremgangsmåde, mener politiet, at der ikke er nogen tvivl om, at det er de samme tyve.

- Man må sige, at det har været nogen, der har kørt en stribe ad gangen, når der er så mange, siger politiassistent Flemming Just fra politiet i Silkeborg til sidst.