Ny forskningschef på Hospitalsenhed Midt

Hospitalsenhed Midt har ansat en ny chef for forskningen, nemlig Lene Bastrup Jørgensen.

Lene Bastrup Jørgensen er i dag ansat ved Aarhus Universitets Institut for Klinisk Medicin som forskningslektor og leder af den tværfaglige forskningsenhed ved Center for Planlagt Kirurgi på Regionshospitalet Silkeborg.

Den 50-årige kommende forskningschef skal samle de mange tråde på Hospitalsenhed Midts forskningsområde. Valget af den nye forskningschef fortæller Hospitalsenhed Midts sygeplejefaglige direktør, Tove Kristensen, om.

- I Lene Bastrup Jørgensen har vi fundet en forskningschef med en særdeles solid akademisk og forskningsmæssig baggrund. Hun tænker i helheder og høster anerkendelse for sine evner til at bane nye veje i et dynamisk og stærkt samarbejde på tværs af fag og sektorer, siger Hospitalsenhed Midts sygeplejefaglige direktør, Tove Kristensen til sidst.

Den 1. august vil Lene udvide sit ansvarsområde og blive forskningschef for hele Hospitalsenhed Midt.