Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF får ny midtbanespiller og målmand

Rygterne om, at Emil Lyng skulle blive ny spiller hos SIF er korrekte. Silkeborg IF har netop offentliggjort, at han bliver ny midtbanespiller på holdet – og ikke nok med det, så får holdet en ny målmand, Kristian Fæste.

Emil Lyng har senest spillet for Esbjerg, og før det spillede han for franske Lille i 2013. Emil Lyng er sulten efter spilletid. Han siger.

- Jeg er på et stadie i min karriere, hvor jeg har brug for spilletid. Den mulighed ser jeg i Silkeborg IF, siger Emil Lyng.

Målmanden, 26-årige Kristian Fæste, skal i løbet af efteråret tage konkurrencen op med førstekeeper Thomas Nørgaard. Målmanden kommer fra Vejle, hvor han altid har spillet, og derfor vil han også komme til at spille samme med nogle af sine gamle holdkammerater fra Vejle. Kristian siger.

- Jeg kender både Andreas Albers, Nicolaj Agger og Niels Bisp Rasmussen, som jeg har spillet sammen med i Vejle. Dem glæder jeg mig også til at arbejde sammen med igen, siger Fæste.

De to spillere skal træne sammen med deres nye hold for første gang i dag.