Gødvad GIF inviterer til håndbold-uge

Gødvad GIF vil i løbet af uge 34 samle børn i forskellige aldre og baggrunde til at møde håndbold.

Klubben fik i foråret bevilget 15.000 kroner til projektet, hvor tanken er at knytte bånd mellem bydelens skoler, modtagerklasserne, børnehaverne, boligforeningerne, sprogcentret, kommunen, forældre og familier i Gødvad og derudover vores idrætsorganisationer DGI og DHF.

- Midt i Gødvad har vi vores hal, som vil vi samle bydelen omkring sport og i særdeleshed håndbold. Vi ved, der er mange ressourcer, og dem vil vi aktivere og glæde os til at inkludere og samtidig stille krav og forventninger til, siger Morten Stig Christensen, der er generalsekretær i DHF.

Ugen vil blandt andet byde på besøg hos modtagerklasserne, som skal høre om foreningsliv og håndbold, og alle 600 børn fra skolerne/børnehaverne i Gødvad skal mødes og stifte bekendtskab med håndbold.