Kvinde overraskede listetyv i sit hus

Politiet har henover weekenden modtaget flere anmeldelser om både indbrud og listetyve. I det ene tilfælde kom en kvindelig beboer hjem til en fremmed mand i sit hus.

Kvinden kom lørdag klokken 12.30 hjem til sit hus på Himmelbjergvej ved Laven. Hun havde muligvis haft en ulåst dør eller et åbent vindue.

Da hun kom indenfor, opdagede hun listetyven, der sagde noget på engelsk og flygtede ud af et vindue.

Manden beskrives som 50-55 år, 170 cm høj, fedladen og mellemøstlig af udseende. Han havde sort, kort hår og var iført en rød t-shirt.

Lørdag modtog politiet også en anmeldelse om en listetyv på Søndervang i Gødvad. Her blev to punge stjålet fra en taske i køkkenet, mens husets beboer var i haven hele dagen. Den ene pung indeholdt et dankort, der efterfølgende blev hævet 5000 kroner på.

Flere indbrudsanmeldelser
Weekenden har også budt på fire anmeldelse om indbrud.

På Odinsvej i Hvinningdal blev et badeværelsesvindue opbrudt og hele huset gennemrodet. Beboerne i huset var på ferie, så det ligger endnu ikke fast, hvad der blev stjålet.

Det samme gør sig gældende for en villa på Finsensgade i Alderslyst, hvor køkkenvinduet både blev aflistet og brudt op, før alt blev gennemrodet.

På Sensommervej i Resenbro blev en rude knust og huset grundigt gennemrodet af tyven. Her er det også uvist, hvad der blev stjålet.

I det fjerde indbrudstilfælde lykkedes det ikke tyven at komme ind i en villa på Vinkelvej i Alderslyst. Her blev et vindue forsøgt opbrudt med en skruetrækker.

Har du set noget fra indbruddene eller set listetyven fra Himmelbjergvej, kan du kontakte politiet på telefon 114.