Genrefoto.

Silkeborg fik et kort brusebad

Hvis du var udenfor omkring klokken 15 i går, så var du nok en af dem, som måtte i læ ret hurtigt. Silkeborg blev nemlig ramt af et skybrud, der kun tog et par minutter, men der ifølge silkeborg-vejret.dk gav 18,4 millimeter regn.

Dermed kommer brusebadet op på en tredjeplads, hvis man kigger på de mest regnfulde dage i juli indtil videre.

DMI melder om skybrud flere steder i landet i løbet af i går, men fortæller, at de ikke har nogen præcise tal over, hvor stor vandmængden var i Silkeborg i går. Mogens Rønnebæk, der er meteorolog hos DMI, fortæller til Ekstrabladet.

- Lokalt kan vi også have haft skybrud andre steder. Blandt andet i Vejle og i Silkeborg, men det er af en eller anden årsag gået udenom vores målestationer, siger Mogens Rønnebæk.

Ifølge DMIs prognoser vil Silkeborg og resten af landet nyde dagen uden store mængde regn.