SIF-talent skifter til Hellerup IK

Lasse Pedersen, der har været på reserveholdet hos SIF har underskrevet en kontrakt med Hellerup Idrætsklub, og det glæder den københavnske forstadsklubs manager, Christian Larsen.

- Lasse har været i HIK de seneste dage, hvor han har trænet med og set vores miljø an, da han kendte til interessen fra HIK, og han vendte hurtigt positivt tilbage, siger Christian Larsen fra Hellerup Idrætsklub.

Manageren siger derudover, at det betyder meget for klubben, at de har en positiv dialog med større klubber som for eksempel Silkeborg IF, fordi de på den måde får et godt skifte. Han fortæller til sidst.

- Nu vil både Hellerup IK og Lasse arbejde hårdt for at det så også bliver en succes på og udenfor banen i Hellerup, siger Christian Larsen.

Hellerup IK har været ret aktive på markedet siden sæsonafslutning og har blandt andet hentet spillere i superligaklubberne FC Nordsjælland og AC Horsens. Højre backen Lasse Pedersen bliver den ottende tilføjelse til Hellerup-truppen.

Lasse Pedersen blev i sommer student fra Silkeborg Business College.