Simon Kvamm optrådte sammen med sin gode kammerat Peter Sommer som De Eneste To på den nye scene i Lantbortistan, Stjernescenen (Foto: Margrethe Løkkegaard)

De Eneste To satte en fest i gang

"Vi er hjemme... Fordi vi er fra ØSTJYLLAAAAAND!"

Sådan råbte den silkeborgensiske halvdel af De Eneste To, Simon Kvamm, efter et af de første numre til De Eneste Tos koncert på Stjernescenen på Smukfest her til aften.

Smukfest er for alvor gået i gang - musikken har været i gang siden klokken 11 i formiddag - først på den nye scene, Sherwood-scenen, og klokken 15 åbnede portene så til resten af festivalpladsen, hvor musikken fortsatte.

Personer fra både Silkeborg og resten af landet har indtil nu kunnet lytte til mange forskellige kunstnere, herunder blandt andet Mads Langer, Katinka og Kim Larsen.

Og nu har Silkeborg også været repræsenteret på scenesiden i form af den ene del af De Eneste To, Simon Kvamm, som sammen med sin kammerat Peter Sommer og et veloplagt band kunne spille på en anden ny scene, Stjernescenen.

Stjernescenen har overtaget efter den lidt ældre herre, RytmeHans - eller som festivalen kalder den, rytmescenen, der ligger i området Langtbortistan.

Du kan se billeder af Simon Kvamm og hans bedre halvdel Peter Sommer i galleriet nedenfor.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="15145" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="1500" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1470255242984"]