Foto: www.politi.dk

Anonymt tip afslørede pusher-værelse

På baggrund af et anonymt tip fandt politiet i går frem til to værelser med narkotiske stoffer og sigtede tre mænd. To af mændene er sigtet for videresalg af narkotika.

Ifølge det anonyme tip foregik der salg af hash fra et klubværelse på Nylandsvej i Alderslyst.

Det værelse ransagede politiet klokken 08.37, og de havde narkohunde med sig.

Ransagningen førte ganske rigtigt til fundet af stoffer, 25 gram metamfetamin og en lille smule hash. Politiet fandt også en digitalvægt, små poser med zip-luk og en peberspray.

Værelsets beboer, en 18-årig mand, var til stede under ransagningen, og han blev sigtet for besiddelse af stofferne og for overtrædelse af våbenloven på grund af pebersprayen.

Den 18-årige mand blev anholdt, afhørt og løsladt kort efter. Han er ikke sigtet for videresalg, men politiet har mistanke om, at det er foregået.

Narkohunde holder ikke fri
To andre mænd i bygningen blev til gengæld sigtet for videresalg af narkotiske stoffer.

De narkohunde, som politibetjentene havde med sig under den første ransagning, fik pludselig færten af noget fra et naboværelse.

- Betjentene kunne høre, at der var nogle på værelset, og de ville ikke åbne døren, og så sparkede de døren ind til værelset, siger Lis Borup fra politiet i Silkeborg.

Herefter blev værelset ransaget med narkohunde.

Under den anden ransagning fandt politiet 372 gram hash på værelset og knap 116 gram kokain på græsplænen uden for vinduet.

To mænd opholdt sig på værelset, den 21-årige beboer og en 20-årig gæst fra Them. De blev begge sigtet for videresalg af stofferne, anholdt, afhørt og løsladt lidt senere på dagen.