De fire ud af fem medlemmer af coverbandet Almost AC/DC var i vældig godt humør i går aftes, da de fortalte om, hvad de ser frem til senere i aften, når de skal spille på Sherwood-scenen (Foto: Margrethe Løkkegaard)

Almost AC/DC giver den gas i aften

Stemningen er høj i backstage-området på Smukfest, hvor flere mennesker – kendte eller presse – deler ud af gode oplevelser og små råb, der dukker op til overfladen fra tid til anden.

Fire ud af fem bandmedlemmer fra Almost AC/DC er også at finde i baren, og mens drinksne deles ud af medhjælpere, snakker de fire drenge, Thomas Povlsen, Søren Stephensen, Anders Ørnsholt og Claus Jensen, om deres koncert i aften på Sherwood-scenen over en lille én.

- Vi glæder os rigtig meget til at spille for anden gang her i bøgeskoven.  Stemningen og de mennesker, der er her, vi glæder os mest til. Sidste gang vi var her, var det en super fed stemning, og det glæder vi os til at opleve igen, siger Søren, der spiller rytmeguitar i bandet. De tre andre bandmedlemmer er rørende enige.

Det er anden gang coverbandet fra Silkeborg skal spille til Smukfest. Sidst de spillede var i 2013, hvor de gav den gas på den daværende scene, Spilledåsen. Men selvom de havde en meget hård konkurrent i form af Prince, der spillede samtidig på Bøgescenerne, var der et flot fremmøde til rockkoncerten. Og det håber de også på i år.

Bandets trommeslager mødes med drengene senere i dag, og de vil alle fem spille deres første toner, når de går i gang på Sherwood-scenen klokken 18.45 i aften.