Foto: Silkeborg Kommune

Julsø Rundt kører igen mod kræft

Søndag den 14. august skal der ekstra luft i cykeldækkene, når Idræt om Dagen inviterer alle til det årlige og traditionsrige familie- og motionscykelløb Julsø Rundt.

Cykelturen er ikke kun god for din sundhed, men kan også være med til at gøre en lille forskel for andre.

- Vi har igen i år valgt at donere overskuddet til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse. Og på dagen kan du møde nogle af Kræftens Bekæmpelses frivillige kræfter i startområdet, hvor også SOS Børnebyerne vil være repræsenteret, siger Kaspar Ginnerup Knudsen, der er leder af Idræt om dagen.

Julsø Rundt er åben for alle, og der er ingen tidtagning og stress. Der er dog heller ingen undtagelse fra de gældende færdselsregler.

En stor gruppe frivillige hjælpere står klar på dagen i både start- og målområdet i Indelukket og på de to depoter ved rastepladserne ved Alling og ved Slåen Sø. Ved depoterne er der væske og frugt, og ved depotet i Alling, vil der desuden være mulighed for at købe kaffe og kage til billige penge.

Løbet skydes i gang kl. 10.00, men du kan købe startkort fra kl. 9.00 og det koster 40 kr., børn under 14 år er gratis i følge med betalende voksne. I prisen er inkluderet vand, frugt, diplom, klistermærke og muligheden for at vinde en masse præmier.