Galleri: Smukke og festglade mennesker

Det sidste døgn på årets smukkeste festival i Skanderborg er gået i gang.

Det har været dage med en masse god musik, herunder store internationale kunstnere som for eksempel den australske popstjerne Sia, nationale kunstnere som for eksempel de fynske Saybia og lokale kunstnere fra Silkeborg som for eksempel Almost AC/DC.

Stemningen har i den grad været glad og smittende i den grønne bøgeskov, hvor luften har været fyldt med en blanding af en lugt af mad, fadøl og støv.

I galleriet nedenunder kan du se billeder fra de seneste dage, og hvis du var én af de uheldige, der ikke var med, kan du få en lille fornemmelse af Smukfest.

[inpost_pixedelic_camera slide_width="615" slide_height="410" thumb_width="75" thumb_height="50" post_id="15265" skin="camera_amber_skin" alignment="" time="7000" transition_period="300" bar_direction="leftToRight" data_alignment="topLeft" easing="swing" slide_effects="scrollHorz" grid_difference="250" thumbnails="1" pagination="0" auto_advance="0" hover="0" play_pause_buttons="0" pause_on_click="1" id="" random="0" group="0" show_in_popup="0" album_cover="" album_cover_width="200" album_cover_height="200" popup_width="800" popup_max_height="600" popup_title="Gallery" type="pixedelic_camera" sc_id="sc1470563970718"]