Foto: Thomas Nørremark

Team Rynkeby 2017 åben for ansøgning

Der er kun gået nogle få uger, siden Team Rynkeby vendte hjem fra cykelturen til Paris. Nu er holdet åben for ansøgning om at komme med på næste års tur fra Silkeborg til Paris.

Team Rynkeby sender cykelhold af sted fra hele landet med formål om at samle penge ind til Børnecancerfonden og kræftforskning.

- Det handler selvfølgelig rigtig meget om børnene, men det handler også om den personlige oplevelse og om at gøre noget for sig selv og ændre sin livsstil, siger Martin Brinch Therkelsen, der var holdkaptajn i år.

Ansøgere skal sende en motiveret ansøgning senest torsdag den 18. august, hvis de vil cykle med til næste år. Træningen begynder i september.

Der er plads til 50 ryttere og 12 servicefolk på holdet. En cyklende deltager skal regne med at bruge 20.000 kroner på udstyr, hotel og mad. Servicefolk skal betale i omegnen af 7000 for hotel, mad og tøj.

- Mange deltagere har haft kræft tæt inde på livet og vil gerne give noget tilbage, og det her er så en måde, siger Martin Brinch Therkelsen.

Du kan ansøge via Team Rynkebys hjemmeside.