Foto: Margrethe Løkkegaard

Tøfting efterlyser SIF-investeringer

- Det vil være synd at sige, at Silkeborg forkæler sine få tilhængere. De bruger penge på et nyt stadion – men hvad med holdet?

Ordene kommer fra tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting til Ekstra Bladet i en kommentar til Silkeborgs scoringstørke og position sidst i Superligaen.

Stig Tøfting har meget svært ved at finde nogen lyspunkter overhovedet hos vore fodboldhelte.

- De bygger et nyt stadion, men hvad med holdet? Det nytter ikke noget, at de ikke sørger for at få forstærket sig og bruge nogle penge på det. Hvad skal man så op for?, spørger Stig Tøfting og undrer sig over, at midtjyderne ikke har været mere aktive på transfermarkedet.

Til mja.dk har SIF-direktør Kent Madsen adresseret et lignende spørgsmål.

Han siger at kritikken er fair nok.

- Men det er ikke, fordi vi ikke har forsøgt. Det er op til sportschef og cheftræner at hente de spillere, som de gerne vil have, og der er sat penge af til det. I nogle tilfælde har det ikke været økonomi, der var afgørende, da har andre årsager spillet ind, som en kæreste eller geografien, siger Kent Madsen til mja.dk.