Foto: Søren Rasmussen

Uheld på Århusbakken: Bilist med hash

I går eftermiddag var der trafikalt kaos i midtbyen i en times tid, fordi en bil kørte ind i en bus på Århusbakken. Politiet fandt hash på føreren og mener, at bilens fører var påvirket af euforiserende stoffer.

Den 31-årige mandlige bilist var klokken 13.11 på vej ned ad Århusbakken, da han i kurven lige før rundkørslen fortsatte ligeud og ramte en X-bus, der kørte den modsatte vej.

Bilisten blev kørt til kontrol på sygehuset i Herning, men var ikke umiddelbart kommet noget alvorligt til. Bussens 50-årige chauffør var uskadt, og det samme var de tre passagerer i bussen.

Ved sammenstødet røg en masse olie ud på vejbanen og lukkede Århusvej op ad bakken, mens der blev ryddet op. Det tog en times tid. Imens var der kaos i Østergadekrydset.

Bilisten havde hash og kniv
Da politiet kom frem til ulykkesstedet, vurderede betjentene, at den 31-årige fører var påvirket af euforiserende stoffer.

Bilisten blev derfor sigtet og sendt til en blodprøveudtagning. I samme omgang blev han visiteret, og så fandt politiet en ulovlig lommekniv og 10,75 gram hash i mandens lommer. Det blev han også sigtet for.

Endelig viste det sig, at den 31-årige ikke har noget kørekort, og da det var tredje gang, at han blev stoppet for den forseelse, blev hans bil beslaglagt.