Foto: Eniig

Fusion: EnergiMidt skifter navn til Eniig

EnergiMidt med hovedkvarter i Silkeborg har fusioneret med Himmerlands Elforsyning. Det nye samlede selskab skal hedde Eniig.

Da midtjyske EnergiMidt og HEF fra Nordjylland tidligere på året påbegyndte planlægningen af den kommende fusion, var der enighed om, at energikoncernen fremadrettet skulle have nyt navn.

Det nye navn blev så afsløret i dag i Jysk Arena.

- Jeg er både glad og stolt over i dag at kunne præsentere Eniig som vores nye koncernnavn. Vi er i fuld gang med at gennemføre en fusion mellem to ligeværdige parter. Vi ligner hinanden meget, både når det gælder virksomhedskultur, visioner og værdier. Derfor har det været vigtigt for os at skabe en ny, fælles identitet, som vi alle kan se os selv i. For der er rigtig meget, som vi er enige om, siger direktør Martin Romvig.

I løbet af den kommende tid vil den nye identitet gradvist blive introduceret til omverdenen. Køretøjer bliver omdekoreret, skilte og brevpapir bliver udskiftet, og kampagner i både trykte og digitale medier skal hjælpe med at skabe kendskab til det nye navn.

Eniig-koncernen har 950 ansatte og får hovedsæde på Tietgensvej i Silkeborg.