Foto: Silkeborg IF

SIF henter ghanesisk midtbanespiller

SIF har hentet forstærkning til den centrale midtbane. 22-årige Ibrahim Moro har skrevet under på en to-årig kontrakt, og ghaneseren tiltræder i klubben med det samme.

- Vi har været på udkig efter en central midtbanespiller. I Ibrahim Moro har vi fundet den rigtige profil, der passer godt ind i den trup, vi råder over. Vi er med tilgangen af ghaneseren godt dækket ind på den centrale midtbane, siger SIF's sportschef Jesper Stüker.

Ibrahim Moro, der har sin styrke på den defensive del af midtbanen, forventes først at være til rådighed i kamp, når landskamp-pausen er ovre. Det vil sige, at hans første mulighed for debut i den røde trøje formentlig bliver 11. september i udekampen mod SønderjyskE.

- Jeg har den helt rigtige følelse med Silkeborg IF, og jeg tror på, at vi sammen kan nå vores mål og lave gode resultater. Da tilbuddet fra klubben kom, så jeg på det og tænkte: Jo, hvorfor ikke, siger Ibrahim Moro.

Ghaneseren spillede tre sæsoner i Allsvenskan-klubben AIK Stockholm og var med til at spille Europa League gruppespil i efteråret 2012 med den svenske storklub. Han forlod Sverige i januar 2015, og så fulgte en turbulent periode med ophold i først kasakhstanske Kairat Almaty, siden tyrkiske Adana Demirspor, hvor hans kontrakt blev opløst her i sommer, da den tyrkiske klub fik finansielle vanskeligheder. Ibrahim Moro kommer således til Silkeborg IF på en fri transfer.