Foto: Marie-Louise Kjær

Mobil-billet er ikke for Windows-kunder

Det er ikke alle kunder hos Midttrafik, der kan få rabat med et nyt digitalt klippekort, der har erstattet papkortet. Appen er nemlig ikke udviklet til Windows-telefoner, skriver TV2 Midt/Vest.

Forleden stoppede Midttrafik med at sælge papklippekort. I stedet skal man bruge den app, der har været tilgængelig siden maj i år.

Men for at downloade og bruge appen, så man kan bruge det nye digitale klippekort, skal man have en iPhone eller en Android-telefon.

Folk med en Windows telefon er nødt til i stedet at købe enkeltbilletter – og det bliver jo betydeligt dyrere end rabatklippekortene.

Chefkonsulent hos Midttrafik Ole Simonsen siger til TV2 Midt/Vest, at forklaringen er, at Windows-telefoner simpelthen ikke er gode nok til deres app.

Han siger, at det ville koste ti gange så meget som til de andre telefoner, og man ville stadigvæk ikke kunne garantere, at appen ville være stabil.

- At lave et produkt, som ikke altid virker, når kunderne har brug for det, er ikke en erfaring, som vi ønsker at gøre, siger Ole Simonsen.

Den historie afviser man dog hos Microsoft.

Jasper Hedegaard Boisen, der er direktør for platform innovation hos Microsoft Danmark, siger at han ikke kan genkende, at det skulle være sværere at bygge en app på en Windows-telefon.

- Det er heller ikke det, vores samarbejdspartnere, som vi har rigtig mange af i Danmark, fortæller os, siger Jasper Hedegaard Boisen til TV2 Midt/Vest.