Jesper Valbak er en glad mand - butikken Racingdenmark er i dag åbnet i nye lokaler. Foto: Marie-Louise Kjær

Racingdenmark åbnet i nye lokaler

Klokken 10 sharp åbnede Racingdenmark i dag dørene til deres nye 430 kvadratmeter store butik på Nørrevænget 5. En håndfuld kunder stod klar ved døren i minutterne op til for at være de første til at besigtige sortimentet.

Fraværende var køtilbuddene, der hos andre butikskæder kan få folk til at ligge i sovepose foran indgangen for at sikre sig varen til absurd spotpris.

Indehaver af Racingdenmark Jesper Valbak har ingen fidus til gimmicken med varer til én krone.

- Så vil der kun være varer til en håndfuld kunder, og resten vil blive skuffede. Her hos os skal alle kunder tilgodeses.

Han ønsker også at distancere sig fra sportsoutletbutikkerne, der som svampe i skovbunden er skudt op landet over. Typisk med varer til halv pris.

- Vi er ikke en outletbutik. Vi er specialister, og i stedet for discount, har vi kvalitet. Tid til en snak og god service er vigtigt her i butikken. Det er helt bevidst, at åbningen er lagt en torsdag formiddag i midten af august. Ved at folk kommer dryssende, har vi tid til at give dem en god oplevelse, siger Jesper Valbak.

Hustru og medbestyrer June Valbak viser caféhjørnet frem. Atypisk for en sportsforretning er her indrettet et hjørne med lammeskindssvøbte stole, et bord med læsestof, og en sofa med mønstrede puder. En skærm viser video fra ekstremsportsarrangementerne Racingdenmark også er kendt for, og man kan købe alt fra ingefærshots til café latte og cappuccino.

- Det er meningen folk skal komme for at sidde og blive inspireret. De behøver ikke købe noget, de må hjertens gerne bare komme og nyde en kop kaffe, siger June Valbak.

[caption id="attachment_15666" align="alignnone" width="615"]June Valbak i hjørnet af butikken, der er indrettet som kaffebar. Foto: Marie-Louise Kjær June Valbak i hjørnet af butikken, der er indrettet som kaffebar. Foto: Marie-Louise Kjær[/caption]