Lars/Rasmus er optaget af sin mobiltelefon, mens Didde tager sig en truckervask med en vådserviet. Foto: Marie-Louise Kjær

Pælesidderne er ved godt mod

De tre deltagere i pælesidningskonkurrencen har nu siddet på hver deres pind i over 22 timer. De er alle ved godt mod, og ingen af dem har planer om at blive pæleafhoppere.

Rasmus Kjærgaard Hansen, også kendt som Lars Andersen, er alderspræsident og noget fåmælt i sin fremtoning. Han oplyser, at han har det meget varmt, men at han ellers har det godt.

Didde Dahlhus Urban er 17 år og går på teknisk gymnasium. Hun fryser lidt, men er ellers ok.

20-årige Asbjørn Jensen sidder nonchalant og klimprer på sin guitar. Vinder han, skal pengene da også bruges på guitarpedaler.

Både Asbjørn og Didde har sovet lidt i nat.

- Det handler bare om at vikle benene ind i stativet her til siden, og så kan man sagtens læne sig tilbage og sove lidt. Jeg har cirka sovet 3-4 timer i nat på den måde, siger Asbjørn.

Hvem der løber med præmien på 10.000 kr og et hotelophold og titlen som Silkeborgmester i Pælesidning, bliver afgjort senest på søndag kl. 01.

[caption id="attachment_15728" align="alignnone" width="615"]1-2 Asbjørn Jensen fordriver tiden med at spille på sin guitar. Foto: Marie-Louise Kjær[/caption]

[caption id="attachment_15730" align="alignnone" width="615"]Didde hygger under sin lyserøde paraply. Foto: Marie-Louise Kjær Didde hygger under sin lyserøde paraply. Foto: Marie-Louise Kjær[/caption]