Foto: Margrethe Løkkegaard

SIF-nedtur mod gæsterne fra Viborg

I går skulle Silkeborg IF forsøge at tage sæsonens første sejr i Alka Superligaen mod naboerne Viborg FF.

Men SIF var end aldrig tæt på at tage sejren på hjemmebanen. Viborg kunne tage hjem med en storsejr på 5-1 i bagagen.

Dermed kan de hårdtprøvede tilskuere konstatere, at Mascot Park ikke har lagt græs til SIF-sejr i Superligaen i langt over tre år. Sidste gang hjemmepublikummet smagte sejrens sødme hjemme i Superligaen, var mod AGF i april 2013.

I indeværende sæson siger statistikken, at SIF har scoret fire mål og har formået at spille uafgjort to gange. Til gengæld har modstanderne vundet fire kampe og sendt bolden bag vores målmand hele sytten gange.

SIF’s enlige mål i kampen blev scoret af Andreas Albers kort før tid på straffespark.

Næste kamp for SIF bliver på fredag ude mod Randers.