BSV flytter Champions League-kamp

Når Paris SG med Mikkel Hansen kommer til Danmark for at møde Bjerringbro-Silkeborg i Champions League, bliver kampen spillet i Jyske Bank Boxen i Herning.

- Vi ønsker at give vores fans, vores sponsorer og alle, der holder af håndbold, en ekstraordinær mulighed for at komme helt tæt på nogle af de allerstørste stjerner, og derfor har vi valgt at flytte kampen til Jyske Bank Boxen. Vi har oplevet stor forhåndsinteresse for kampen, og derfor er vi meget glade for samarbejdet med MCH, der har gjort det muligt at lave det største håndboldevent på dansk jord i den kommende sæson, fortæller administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg, Jesper Schou.

Det er ikke første gang, at Bjerringbro-Silkeborg spiller Champions League i Jyske Bank Boxen. Da den midtjyske håndboldklub for fem år siden debuterede i Europas kongeklasse, foregik det også i Jyske Bank Boxen, da Atletico Madrids verdensstjerner var på besøg.

Der er lagt op til sæsonens største håndboldkamp på dansk jord, når de to hold tørner sammen søndag den 23. oktober.

Paris SG kommer til Jyske Bank Boxen med de to danske OL-guldvindere Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard. Derudover kan franskmændene præsentere en perlerække af store stjerner med blandt andre OL-sølvvinderne Nikola Karabatic, Daniel Narcisse og Thierry Omeyer. Det bliver en yderst hård opgave for de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg, men de glæder sig til at skulle op mod nogle af verdens bedste håndboldspillere.

- Vi er stolte over, at Paris skal møde Bjerringbro-Silkeborg i en officiel kamp, men vores opgave er at pakke benovelsen væk, og så arbejder vi benhårdt for at skabe overraskelsen og hente en hjemmesejr, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen.

Billetsalget til kampen skydes i gang i morgen klokken 14.00.

Kampen spilles om to måneder klokken 16.50 og bliver vist direkte på DR1.