Teresa Jørgensen er byrådsmedlem for Dansk Folkeparti og direktør for Hotel Dania.

Byrådsmedlem lover dusør i stenkast-sag

Byrådsmedlem Teresa Jørgensen (DF) udlover nu af egen lomme en dusør på 20.000 kr. i sagen om stenkast fra motorvejsbroen. Det skriver mja.dk.

Pengene vil gå til den, der kommer med afgørende tip og vidneudsagn til politiet, så gerningsmanden eller -mændene kan blive anholdt.

Indtil videre vides kun, at en gruppe på seks teenagere - heraf fire drenge og to piger - befandt sig på broen ved gerningstidspunktet. Vagten fra Vejdirektoratet, der i sin bil var mål for de kastede sten, forsøgte forgæves at komme i kontakt med de unge efter den chokerende oplevelse.

Mette Therkelsen fra Silkeborg Politi gentager, at man hos politiet tager imod henvendelser fra eventuelle vidner med kyshånd. Liget af den 33-årige tyske kvinde, der for nylig døde efter en lignende forbrydelse ved Odense er knapt blevet koldt, så sagen i Silkeborg er højt prioriteret grundet dens alvorlige karakter.

Dansk Folkepartis Teresa Jørgensen fortæller til mja.dk, at det er vigtigt for hende, at borgere såvel som turister kan føle sig trygge i og omkring Silkeborg. Hun håber, at hun med den udlovede dusør kan bidrage til en snarlig opklaring.