BSV henter forstærkning til fløjen

Venstrefløjen Kristian Klitgaard skal fremover tørne ud for de sortblusede Danmarksmestre fra Bjerringbro-Silkeborg.

Kristian Klitgaard skifter til BSV fra dags dato og skal bidrage i det stramme program, der venter i den kommende sæson.

Den 30-årige fløjspiller kommer blandt andet med ligaerfaring fra Odder Håndbold, hvor han var topscorer i forrige sæson. I sidste sæson spillede han for Team Sydhavsøerne, og efter at have stået uden klub over sommeren er venstre fløjen blevet enig med Bjerringbro-Silkeborg.

- Jeg har kun hørt positivt om Bjerringbro-Silkeborg. Det er nogle gode gutter, der er på holdet, og jeg kommer ind i et godt træningsmiljø og i et professionelt setup. Det er en god mulighed for mig til at komme i gang igen, siger Kristian Klitgaard.

Hos Bjerringbro-Silkeborg glæder cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen sig over tilgangen af fløjspilleren. I en sæson hvor der venter to kampe om ugen i hver eneste uge, bliver der brug for alle ressourcer, og BSV-træneren glæder sig til at se, hvad Kristian Klitgaard kan bidrage med.

- Jeg har fulgt Kristian Klitgaard gennem mange år, og uanset hvor han har spillet henne, har han altid været en målmager. Han er en fysisk stærk spiller, som kan bidrage med mange ting fremad i banen på venstre fløj, og som forhåbentlig kan gøre det muligt for os at give Stefan Hundstrup en pause i ny og næ, siger Bredsdorff-Larsen.

Kristian Klitgaard er med i Bjerringbro-Silkeborg-truppen allerede i aften, når de midtjyske Danmarksmestre deltager i en trekantsturnering i Aalborg. Modstanderne er Redbergslied fra Sverige og Aalborg Håndbold i to små træningskampe.