Foto: PR

De største landinspektører til byen

Silkeborgs udviklingen de seneste år og de kommende effekter af motorvejen har fået landets største landinspektørfirma til at oprette et kontor i byen.

LE34 er rykket ind i erhvervscentret på Ferskvandscentret med to mand, men firmaet forventer, at afdelingen vil vokse fremadrettet.

– Blandt andet i forbindelse med den nye motorvej er der stor anlægsaktivitet i Silkeborg, og det er klart, at her vil vi gerne stille vores kompetencer til rådighed, siger Kenneth Poulsen, der er landinspektør hos LE34 og sat i spidsen for opstarten af den lokale afdeling.

LE34 dækker landet over med 24 forskellige kontorer, men der har været et hul i Silkeborg.

– Vi er blevet opfordret af flere af vores lokale kunder i Silkeborg og omegn til at etablere os i kommunen, og vi vil være den lokale landinspektør, der kender området og dets behov. Og så vil vi jo rigtig gerne tilbyde silkeborgenserne endnu et alternativ. De fortjener flere forskellige løsninger at vælge mellem, siger Kenneth Poulsen.

Med den udvikling, der i øjeblikket finder sted i og omkring Silkeborg, ikke mindst i kraft af motorvejsbyggeriet, vil der være formentlig være opgaver nok til flere spillere inden for landinspektørbranchen. Hos LE34 er man dog ikke i tvivl om, at de kommer til Silkeborg for at byde ind med noget særligt.

– Som en del af Danmarks største landinspektørfirma har vi en organisation i ryggen, der er førende inden for innovation og teknologisk udvikling, og i kraft af vores nuværende kunder har vi allerede et godt kendskab til området. Tilsammen sikrer det vores kunder de bedste løsninger, vurderer Kenneth Poulsen.