Blodig cyklist fundet på Funder Skolevej

Nogle forbipasserende personer fandt natten til søndag en 20-årig mand, der manglede to fortænder og blødte kraftigt. Han havde påkørt en parkeret bil flere hundrede meter væk.

Politiet i Silkeborg blev tilkaldt ved midnatstid, da en beboer på Nørhedevej i Funder kom ud til bilen i indkørslen og opdagede, at den var smurt ind i blod.

Bilens bagrude var knust, der lå en tand på bilen og et par briller på vejen. Et blodspor gik fra bilen og flere hundrede meter hen ad vejen. Der var ingen personer i nærheden.

Da politiet kom frem, begyndte de at afsøge i området og følge blodsporet. Det førte til fundet af en cykel, men ingen ejermand.

Politiets vagtcentral kontaktede derfor de omkringliggende sygehuse og fandt ud af, at en 20-årig mand var kommet ind på skadestuen i Herning med ambulance.

Forbipasserende havde fundet den 20-årige på Funder Skolevej, cirka 500 meter fra den blodindsmurte bil.

Han manglede to fortænder og blødte kraftigt fra næsen og hænderne. Den 20-årige mand var på cykel kørt ind i den parkerede bil på Nørhedevej og var herefter fortsat til fods, indtil de passerende fandt ham og skaffede en ambulance.