Red Barnet mangler indsamlere til søndag

På søndag den 4. september samler Red Barnet ind til børn på flugt og til børn, som er fanget i katastrofer. Men organisationen mangler indsamlere.

Hver eneste dag oplever børn, at deres hjem forsvinder, at de bliver skilt fra deres forældre, og at de mangler livsnødvendige ting som mad, vand og lægehjælp.

- En katastrofe eller et liv på flugt kan ændre alt i et barns liv og være fuldstændig ødelæggende for barnet. Det er ganske enkelt tyveri af barndommen og kan få store konsekvenser på længere sigt for børnene. Men heldigvis kan vi hjælpe. Pengene fra landsindsamlingen rækker langt, og jo flere, der stemmer dørklokker, jo flere børn kan vi hjælpe. Men vi har brug for indsamlere i Silkeborg, siger Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet.

Når du deltager som indsamler i Silkeborg belønnes du med et gavekort for to personer til et minicruise med Stena Line til Oslo. Desuden vil der være lodtrækning blandt indsamlere under 25 år om biografbilletter fra Bio Silkeborg.

Red Barnet mangler i øjeblikket indsamlere i Silkeborg, Sejs-Svejbæk, Funder, Kragelund og Virklund.

Du kan tilmelde dig på Red Barnets hjemmeside eller ved at afhente en indsamlingsbøsse i Frivillighuset i Estrupsgade søndag kl. 9.30 til 11.30.