Foto: Silkeborg Kommune

Byens Handel og Erhverv flytter sammen

Handel Silkeborg og ErhvervSilkeborg skal i fremtiden arbejdere tættere sammen i et forsøg på at gøre byens erhvervsliv stærkere.

- Vi ønsker at udnytte vores forenede kompetencer og ressourcer til en gensidig styrkelse, som gerne skal udmøntes i endnu bedre tilbud og fordele til glæde og gavn for hele kommunens erhvervsliv, siger direktør i erhvervSilkeborg Torben Vilsgaard.

Samarbejdet betyder, at handelschef Claus Broe er rykket ind i ErhvervSilkeborgs lokaler i Det Gamle Rådhus.

Den samme handelschef rykkede ellers fra Det Gamle Rådhus til lokaler i Søndergade ved årsskiftet - sammen med VisitSilkeborg.

Claus Broe håber på, at det tætte samarbejde kan give vækst for kommunens butikker.

- Vi tror på, at et samarbejde med erhvervSilkeborg kan tilføre vores organisation noget, der kan løfte vores medlemmer videre. Vi vil gerne være den samlende organisation for detailhandlen i hele kommunen, og målet er enkelt: Stigende omsætning for butikkerne, siger Claus Broe.